Kaedah JELQ untuk Besarkan Zakar

big-size

 

APA ITU JELQING?

Mempunyai panjang zakar melebihi 6 inci secara semulajadi adalah dianggap amat bertuah. Bagi empunya zakar yang kurang dari saiz itu tentunya mempunyai keinginan untuk menambah panjang zakar mereka.

Jelqing, yang juga dikenali sebagai “memerah zakar”, adalah satu kaedah membesarkan zakar yang tersohor di rantau eropah..Jelqing adalah senaman zakar dimana zakar akan diramas dan dilurutkan dari pangkal hingga ke kepala zakar.. Kaedah ini dapat sedikit menarik otot zakar dan kulit untuk memanjang. Kulit kawasan zakar yang mengendur akan menjadi spring semulajadi untuk menarik otot zakar memanjang.

BAGAIMANA IA BERFUNGSI MENAMBAH SAIZ ZAKAR

Senaman Jelqing ini akan memberi tekanan darah ke dalam zakar apabila diramas dan dilurutkan kedepan. Dalam beberapa minggu/bulan, ruangan darah dalam tisu zakar akan bertambah dan isipadu zakar juga akan meningkat..Zakar akan lebih mampu menampung banyak darah..Secara ringkasnya, zakar anda bertambah besar.

BAGAIMANA MELAKUKANNYA

Secara asasnya jelqing dimulakan dengan mencengkam zakar menggunakan ibu jari dan jari telunjuk dimana zakar dalam keadaan separa tegang dan licin.. Sekat aliran darah dari memasuki zakar dan dengan perlahan tarik atau lurut zakardari pangkal hingga ke kepala zakar..Setelah sampai di hujung zakar,jangan lepaskan cengkaman anda,ambil tangan kiri dan Jelqing sambil tangan kanan anda masih mencengkam kepala zakar..lakukan hinga 50 kali setiap kali jelqing..berhenti jika zakar terasa sakit..Lihat gambar dibawah untuk lebih jelas..

 

kaedah-jelq-besarkan-zakar

 

UNTUK SIRI SELEPAS INI ADMIN AKAN MENAMPILKAN LAGI DERETAN RAHSIA MEMBESARKAN ZAKAR ANTARANYA STRETCHING DAN ERECT BEND TECHNIQUE..INILAH GYM UTK ZAKAR ANDA.

Peringatan – Semua aktiviti hendaklah dilakukan secara berhati- hati, elakkan berlaku kecederaan. Jika cedera sila rehat beberapa hari. Tempoh mula hasil memerlukan sekurangnya 6 bulan, tempoh setahun lebih menyakinkan.

Bagi membantu anda dalam proses JELQ ini, minyak Lintah Gunung sangat membantu, Pati minyak lintah membantu proses pembesaran zakar anda.

 

set-minyak-lintah-gunung-ssi

 

Klik ini, untuk info MINYAK LINTAH GUNUNG

Ramai yang cari iklan nie :

  • catuaba testimoni bergambar
  • cara besarkan zakar dengan tangan
  • besarkan payudara
  • cara besarkan konek
  • cara untuk membesarkan zakar
  • minyak besarkan zakar
  • teknik jelq

Sumber Income Terkini...

💥💥💥

iklan-kerja-kosong

👆👆👆


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *